OČISTITE pluća ZA SAMO 2 DANA: Uz pomoć OVOGA, izgledati ćete kao da nikad niste pušili cigarete!

pusac

Bez obzira da li ste pušač ili ne, može se dogoditi da imate problema sa plućima. Ako pušite, još gore, jer pluća mogu biti jako uništena. Ovaj recept će vam pomoći da se regenerirate u samo 72 sata. Međutim, prije nego što počnete sa ovim tretmanom, važno je da uklonite sve mliječne proizvode.

Na prvi dan, prije spavanja popiti šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crijevima da se riješe toksina koji uzrokuju zatvor, a to će olakšati pluća da rade svoj posao.

Prije doručka iscijediti dva limuna u toploj vodi i piti.

Pijte 300 mililitara cijeđenog grejpa. Ako vam se ne sviđa grejp, slobodno ga zamijeniti sa ananasom. Između doručka i ručka, piti 300 mililitara cijeđene mrkve. Ovo alkalizuje krv.

Na ručku morate unijeti u organizam 400 mililitara soka koji sadrži kalijum, koji u organizmu djeluje kao tonik za čišćenje. Prije odlaska u krevet, popiti 400 mililitara soka od brusnice, koji je efikasan protiv bakterija u vašim plućima.

Osim toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – to će pomoći tijelu da se riješi toksina. Isto tako, udišite ulja od eukaliptusa.

 

pozivitno.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *