PRIČA KOJA JE POTRESLA SVIJET: Djevojčicu roditelji pet godina zaključavali u ormar, a razlog će vas ŠOKIRATI

Lauren Kavanaugh nije dobijala dovoljno hrane, a noću su je silovali njena majka i očuh. Lauren je djetinjstvo, od svoje treće godine, provela zaključana u ormaru, odvojena od braće i sestara, kao i ostatka svijeta.

Kad je kao osmogodišnjakinja izvučena iz ormara, imala je 11,5 kilograma, koliko obično ima dvogodišnje dijete.

Zli pedofili su Lauren zvali svojom malom tajnom, a iz ormara su je samo izvlačili kako bi je mučili. Uhvaćeni su kad su je pokazali užasnutom komšiji koji je odmah pozvao policiju.

Lauren, sada 21-godišnja studentica, hrabro je progovorila o svom groznom iskustvu jer želi pomoći drugima koji su preživjeli seksualno zlostavljanje.

– Jednog dana sam plakala, a mama me je uhvatila za ruku i stavila u ormar. Bila sam satima ispod košulja i haljina, mislila sam da je to kazna. Nije bilo vode ni hrane, samo mrak.

Kasnije se prisjetila da su je izvukli iz ormara i silovali. Imala je samo tri godine.

– Pojačali su muziku kako se ne bi čulo moje vrištanje. Nakon sati zlostavljanja, bila sam ponovo u ormaru, zbunjena i u agoniji. Od tada je ormar postao moj novi dom. Nisam ništa mogla raditi u mraku. Tamo sam spavala i koristila ga kao WC.

Također su je mučili i spaljivali cigaretama. Dok je preživljavala dane užasa i bijede, čula je kako se njena braća i sestre igraju vani. Oni nisu bili zlostavljani.

– Bila sam gladna i slaba, a noge su mi bile vezane, pa se nisam mogla boriti. Jela sam sve što nađem u ormaru.

Jednog dana me je mama odvela do kade i gurnula mi glavu pod vodu. Kad sam imala šest godina, mama mi je dala zdjelu makarona, rekla mi je da žvačem. Ali mi nije dozvolila da jedem, morala sam pljunuti.

Nakon što je spašena 2001. godine, Lauren je usvojena, ali njene traume imale su trajni učinak. Uvijek bi krila hranu za kasnije jer se brinula da će nestati.

Također, ona je mentalno bila na nivou puno mlađeg djeteta. Prvi put je vidjela travu kad je imala osam godina, mislila je da će pojesti njene noge.

Kada su je kupali, ona je vikala: “Nemojte me utopiti!”.

Lauren se vratilau školu i položila ispite. Sada pomaže žrtvama zlostavljanja.

– Počela sam studirati psihologiju. Moj san je da postanem savjetnica. Ali, ja stvarno želim pomoći žrtvama kao što sam ja, da prežive i budu jake.

Njena majka i očuh su osuđeni na doživotnu robiju i nemaju pravo na uslovnu slobodu do 2031. godine.

Izvor: doznajemo.com